Svijet

LinkedIn novitet: Berza za volontere

LinkedIn je obogatio svoju ponudu dodatkom nove opcije, Berza za volontere, koja omogućava korisnicima da pretraže sve volonterske mogućnosti koje zahtijevaju određene vještine.

izvor: Frontal

Od avgusta prošle godine korisnici su mogli otvoreno izraziti svoj interes za volontiranje preko svoje profil stranice, ali od ove promjene oni mogu aktivno potražiti sve postojeće volonterske ponude.

Više od 600, 000 ljudi je pokazalo interesovanje za ovu vrstu poslovne mogućnosti, izjavio je portparol LinkedIn, dok je više od 3 miliona korisnika navelo svoje volontersko iskustvo na profilu.

Organizacije mogu oglasiti potrebu za volonterima na isti način kao i posao. Ovi novi oglasi koštaju samo 10 % od troškova postavljanja oglasa za posao na LinkedIn, obično $ 20 do 40.

Jedini problem bi mogla biti vidljivost korisnicima. Pretraga ove vrste nije dostupna u navigaciji na sajtu, te korisnici moraju ući u karticu “Poslovi za koje ste možda zainteresovani” i ovdje pronaći volonterske mogućnosti.  

Korisnici koji primaju poslovne ponude na mail će tako primati i informacije o volonterskim pozicijama ili mogu ući direktno na veb adrese volunteer.LinkedIn.com i nonprofit.LinkedIn.com.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog