Zanimljivosti

13 načina da znate da izlazite sa visokokvalitetnom ženom

Dosta tekstova se bavi temama kako to treba da izgledaju kvalitetni muškarci. Ovaj pokazuje šta to muškarci smatraju potrebnim da bi vas doživjeli kao dobru priliku za vezu, brak ili samo za viđanje.

izvor: thoughtcatalog.com

1. Ona vas ohrabruje da postignete svoje ciljeve, ali vas ne kontroliše. Vjeruje da možete donijeti ispravne odluke. Ona je navijačica, ali ne i trener. 

2. One vas ne pokušava učiniti ljubomornim. Sigurna je u svoje vrijednosti i vašu sposobnost da ih prepoznate. Ona vam ne pravi smicalice kako bi spoznali njenu vrijednost.

3. Ona nema kompleks princeze. Zahtijeva da je tretirate sa poštovanjem zbog toga što je ona ta koju volite, ne zato što je žena i stoga ima pravo na to. Baš kao što očekuje da svoje prijatelje i porodicu tretirate sa poštovanjem, ona zna da nju nećete tretirati na bilo koji drugi način. Kvalitetna žena ne bi bila sa čovjekom koji pokazuje nepoštovanje prema bliskim osobama.

4. Ona ima dio života u koji vi niste uključeni. Prijatelje, hobi, karijeru – šta god. Ona je dovoljno sigurna u sebe da se nezavisno od vas bavi stvarima od interesovanja.

5. Ne morate razmišljati prije nego što je pozovete negdje sa sobom, na roštilj sa prijateljima, na večeru sa roditeljima, na fenci poslovnu žurku. Ona zna kako da se ponaša u različitim okruženjima. Dovoljno je zrela da ostavi dobar utisak na vaše kolege i dovoljno mudra da zna da zabavljanje sa prijateljima ne znači da ste nezreli.

6. Ona se brine o sebi. To ne znači da je savršena, nego da radi na sebi. Ne morate joj ukazati na probleme. Ona je svjesna sebe i svojih problema i dovoljno je motivisana da ih riješi. Treba joj partner, a ne otac.

7. Kada je u situaciji u kojoj ne zna ljude oko sebe, upoznaje ih sa samopouzdanjem. Ona ne stoji po strani i ne čeka da vi intervenišete u svakoj socijalnoj interakciji.

8. Razuman, ne posebno konzervativan poslodavac bi mogao pogledati njen profil na društvenoj mreži i zaposliti je.

9. Nije stidljiva u seksu. Ako ne želi nešto da uradi, može da artikuliše zašto, ne reaguje sa “fuj”. Vaš seksualni život nije tajna o kojoj joj je neprijatno razgovarati. Oboje radite na tome da se plamen ne ugasi.       

10. Ona ima svoje mišljenje i mirno razgovara na tu temu. Ako se ne slaže sa vama, umije da razgovara bez podizanja tona. 

11. Nikada se ne bi šalila sa svojim prijateljima ili porodicom (ili još gore, sa vašim) o tome kako su muškarci “glupi” i “djetinjasti”, ili o bilo kojoj drugoj temi koju žene koriste kako bi blatile muškarce.

12. One zna šta želi u životu. Ne mijenja svoje vrijednosti kako bi ih prilagodila momku.

13. Srećni ste što ste sa njom jer znate da ona nikada ne bi bila sa momkom čisto da nije sama. Ne boji se samoće, sama je sebi dovoljna. Znate da je sa vama jer joj se sviđate i vjeruje da ćete jedno uz drugo postati kvalitetnije osobe.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog