Muzika i film

Zadnja epizoda serije "Kako sam upoznao vašu majku" - 9 godina čuvana tajna

Upozorenje: Ne čitajte ako ne želite saznati kako se završava zadnja epizoda, posljednje sezone popularne serije “Kako sam upoznao vašu majku”

izvor: mashable.com

Devetogodišnja priča koju je sjedokosi Ted Mosbi pričao svojoj djeci o tome kako je upoznao njihovu majku završila se u ponedjeljak. Reakcija njegove djece snimljena je prije gotovo deset godina i držana u tajnosti. 

Lindsi Fonseka i Dejvid Henri, glumci koji su tumačili uloge Tedove djece, Peni i Luka, snimili su ovu finalnu scenu još 2005. godine,otprilike u isto vrijeme kada je i serija prvi put prikazana.

To znači da su tajnu čuvali gotovo devet godina, iako nisu bili sigurni da će producenti iskoristit taj snimak u finalnoj epizodi. 

Foneska i Henri su u ponedjeljak javno podijelili svoje mišljenje putem Tvitera:

“Snimili smo kraj prije otprilike 8, 9 godina. Gledajte večeras da vidite šta će se desiti!”   

“Snimili smo kraj prije 9 godina! Baš me zanima da li su se piscu odlučili za naš kraj.”

“Super se osjećam. Nakon večerašnje epizode više me niko neće maltretirati da im otkrijem ko je mama”.

“Divna epizoda. Nevjerovatna serija. Kraj jedne ere. Sada mi treba nova tajna”. 

U finalu, Peni i Luka skeptično reaguju na Tedovu priču, te svom ocu pojasne šta zapravo njegova priča znači kada se stvari posmatraju u krupnom planu.

“To je to? Ne vjerujem”, kaže Peni u posljednjim minutama finalne episode. “To nije razlog zbog kojeg si nas natjerao da ovo slušamo. Hajde da pogledamo činjenice:

"Natjerao si nas da slušamo priču o tome kako si upoznao mamu, ali mama je jedva u priči”. 

“Ne, ovo je priča o tome kako si totalno zaljubljen u tetku Robin, razmišljaš o tome da je pozoveš na spoj pa želiš naše odobrenje”, Peni objašnjava. “Hajde, tata. Mame nema već šest godina. Vrijeme je”.

Uz odobrenje njegove djece, Ted dolazi kod Robin da joj izrazi svoju ljubav sa plavom francuskom trubom iz prve epizode.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog