Republika Srpska

Sedam ponuda za sanaciju dijela bolnice Istočno Sarajevo

Rok za dostavljanje ponuda u otvorenom međunarodnom postupku za sanaciju, rekonstrukciju i dogradnju dijela objekta Bolnice Istočno Sarajevo istekao je danas u 12.00 časova.

izvor: Frontal

Na javni poziv, koji je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo 24. februara 2014. godine, javilo se jedanaest firmi koje su otkupile tendersku dokumentaciju. 

Do predviđenog roka ponude je dostavilo sedam firmi. To su: Marvel iz Istočnog Sarajeva, Građenje sa Pala, Zidart iz Mrkonjić Grada, Radis iz Istočnog Novog Sarajeva, Simpro iz Doboja, Enikon Gradnja iz Zvornika i Jokić Invest iz Zvornika.

Javno otvaranje zaprimljenih ponuda obavljeno je danas u 13.00 časova, u prostorijama resornog ministarstva, u prisustvu članova Komisije i predstavnika ponuđača.

Komisija, u čijem sastavu se nalaze predstavnici Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite i Bolnice Istočno Sarajevo, u narednom periodu će izvršiti pregled zaprimljenih ponuda i sprovesti izbor najpovoljnijeg ponuđača.

Očekuje se da će ugovor sa izabranim izvođačem biti potpisan u maju ove godine, a da će radovi trajati 150 dana od dana uvođenja izvođača na gradilište.

Ukupna procijenjena vrijednost radova je 2.250.000 konvertibilnih maraka (bez PDV-a), a sredstva su obezbijedili Vlada Republike Srpske i Savjet ministara BiH.

Projektom je predviđena sanacija i rekonstrukcija postojećeg dijela objekta bolnice (tzv. kuhinje) površine oko 2.153 kvadratnih metara i dogradnja novog dijela objekta površine oko 1.330 kvadratnih metara.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog