Intervju

Lukijan Ivanović: Sada se moram boriti za snove, da živim za i od muzike

Za ovog mladog, veoma talentovanog muzičara zna cijeli region. Plasirao se u veliko finale jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja na svijetu i svojim glasom oduševio gledaoce, ali i već poznate muzičare širom regiona.

autor: Maja Garača

On je Lukijan Ivanović, 21-godišnji Banjalučanin čija, nesumnjivo uspješna, muzička karijera tek sada počinje.

Kako se razlikuju Lukijan prije i nakon X Factora? Jasno je da sada imaš mnogo više fanova, koliko se tvoj život promijenio? 

Prije X Factora sam bio mlađi, mršaviji, odmorniji (smijeh).  Vratio sam se kući, u Banjaluci sam. Odmaram se, vraćam se u fizičku kondiciju,treniram. U toku X Factora počelo je ludilo koje se zove popularnost tako da se sada sve malo smirilo. Ne smatram se slavnim, to sam rekao i dok je trajao X Factor, čim se reflektori ugase i prestane šou i mi smo opet isti kao i prije. Tek sada se moram boriti za snove tj. da živim za muziku i od muzike. 

Pročitala sam da se spremaš za Pink festival i da ćeš upravo tamo predstaviti svoju prvu pjesmu?

Pjesmu “Mogla si ti”, za koju sam napisao tekst i muziku, Emina je čula u toku šoua. Pošto nisam u mogućnosti da platim aranžera i produkciju iste, Emina je angažovala poznatog turskog kompozitora i producenta Yildiray Gurgena koji je uradio aranžman. Glas sam snimao u Banjaluci i čekam da istu pjesmu dovršimo. Pročitao sam i ja da sam učesnik na Pinkovom festivalu, ali osim toga ništa više ne znam. Emina želi da mi pomogne, a gdje će se pjesma prezentovati zavisi od nje i njenog tima.

Šta dalje planiraš? Da li ćeš se trajno preseliti u Beograd ili je moguće muzičku karijeru ostvariti iz Banjaluke? 

Pokušaću iz Banjaluke da gradim karijeru, a da li ću u tome uspjeti to ni ja ne znam. Boriću se. 

I tvoja sestra je veliki muzički talenat, da li nju možemo očekivati na sljedećem X Factoru? 

Moja sestra Kristina  je moja najveća podrška i kritičar. Ona je odlučna da svoj talenat nadogradi obrazovanjem. Upisaće Akademiju. 


 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog