Zanimljivosti

Laži u koje oglašivači žele da vjerujete

Reklamiranje proizvoda kao i poruke koje se tim putem šalju često dovode potrošače do pogrešnih i neispravnih zaključaka. Kaže se da više puta ponovljena laž postane na kraju istina. Zato ne treba da čudi da neke uvriježena pravila, nisu tačna. Ovo su samo neke od šest najčešćih.

autor: aol.com

1 ) Pranje masnoće sa lica pomaže u borbi protiv akni

Masnoća  koja uzrokuje akne dolazi  duboko ispod kože. Pranje površine kože vam neće pomoći u toj borbi. U stvari , prečestim pranjem lica možete pogoršati stvari.

2 ) Više vitamina C pomaže u sprečavanju prehlada

Imate prehladu ? Veća količina vitamina C neće učiniti da nestane. Višak vitamina će se jednostavno isprati iz tvog sistema, jer tijelo može da apsorbuje samo određenu količinu.

3 ) Sok za čišćenje je najbolji detoks

Vaš tijelo koristi dvije stvari pri detoksikaciji: bubrege i vodu. Tako da svi ti sokovi rade istu stvar kao i  čaša vode .

4 ) Veći  SPF faktor je  uvijek efikasniji

Najveći faktor zaštite je 30. Veći faktor je kao dupliranje suncobrana. To je samo pretjerivanje koje postiže isti rezultat.

5 ) Losioni i šamponi obogaćeni vitaminim  i proteinim su korisni

Vitamini koji se dodaju u vaš losion nisu korisni. Vaša koža ne može apsorbovati te sastojake; djeluje  isto kao da trljate salatu po koži.

I na kraju, broj 6 . "Šta je sa svim dodatnim sastojcima (kao što je protein) u šamponima?" Izgleda ... ništa. Proteini u ​​šamponu su korisni kao trljanje mesa po kosi - tako da ne obraćate mnogo pažnje na one fensi sastojke na bočicama.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog