Zdravlje

Sajam za djecu i porodicu po prvi put u Banjaluci

Sajam za djecu i porodicu, pod sloganom „Budi prijatelj porodice“, održaće se 17. i 18. maja u Sportskoj dvorani Borik. Ova manifestacija se po prvi put održava u Republici Srpskoj, a organizovana je po uzoru na slične manifestacije koje se već godinama održavaju u Beogradu i Zagrebu.

izvor: Frontal

U okviru obilježavanja 15.maja, Međunarodnog Dana porodice – manifestaciju je podržalo Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS, a Sportska dvorana Borik uvrstila je ovaj događaj u zvaničan program obilježavanja svog velikog jubileja, 40 godina postojanja i rada.

Sajam za djecu i porodicu, u svom festivalskom dijelu, ugostiće veliki broj vrtića, škola, udruženja i klubova čiji će mališani predstaviti svoje umjeće i predani rad. Posjetioci, pored toga, mogu uživati u predstavama, koncertima, raznim takmičenjima, edukativnim predavanjima, radionicama.

S ciljem socijalizacije djece s nadležnim službama, na Sajmu učestvuju Policija, Dom zdravlja i Vatrogasna služba. Sajam na jednom mjestu okuplja i predstavnike, vrtića, proizvođača hrane, odjeće, kozmetike za djecu, telekom operatera, banaka, osiguranja, izdavačkih kuća i knjižara, kako bi roditeljima ponudio jednu široku lapezu proizvoda.

Ulaz za sve posjetioce je besplatan.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog