Muzika i film

Jelen Demofest 07 nagradna igra - Osvoji vrijedne nagrade

Dok se sa nestrpljenjem iščekuju rezultati glasova žirija i objavljivanje mjesta održavanja ovogodišnjeg, sedmog Jelen Demofesta (JDF), organizatori festivala u saradnji sa generalnim sponzorom Jelen pivom odlučili su da svim pravim ljubiteljima festivala i piva učine ovaj period što kraćim i zabavnijim.

izvor: Frontal

Riječ je o nagradnoj igri za sve fanove, a svi koji žele da učestvuju i igraju se zajedno sa Jelen Demofestom, na mail adresu konzerva@demofest.org treba da pošalju fotografiju, na kojoj je od limenki Jelen Demofesta na što kreativniji način napravljen broj 7. Takođe, opis fotografije treba biti odgovor na pitanje: "Sedam razloga zašto volim Jelen i Demofest?".

O najboljim idejama odlučiće broj lajkova ispod fotografija, koje će biti postavljene na zvaničnoj Facebook stranici festivala www.facebok.com/Demofest, a nagrade za troje takmičara sa najvećim brojem lajkova su sljedeće:

1. Dvije VIP ulaznice, Jelen pivo (i to, onoliko litara koliko dobitnik ima kilograma), JDF majica i CD

2. Dvije VIP ulaznice, majica JDF, Jelen pivo six pack i CD

3. JDF majica, Jelen pivo six pack i CD

Nagradna igra za sve zainteresovane biće otvorena do 1. jula, a rezultati će biti objavljeni na oficijelnom sajtu festivala 

Sedmo izdanje Jelen Demofesta, na koji se prijavilo rekordnih 457 demo bendova, biće održano od 17. do 19. jula, a mjesto održavanja i program će uskoro biti objavljeni.
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog