Banja Luka

Radnici ne odustaju od smjene Gojkovića

BANJALUKA- Radnici Centra za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida Banjaluka danas su ponovo istakli da ne odustaju od zahtjeva za smjenu direktora ovog preduzeća Dragića Gojkovića.

izvor: Srna

Radnici Centra traže od Vlade Republike Srpske da do sutra smijeni direktora preduzeća, a ukoliko se to ne desi, kažu da od ponedjeljka, 12. maja, neće dozvoliti ulazak u preduzeće direktoru. 

U dopisu radnika Centra ističe se da će, ukoliko ne bude udovoljeno njihovom zahtjevu, nezadovoljstvo iskazati svakodnevnom protestnom šetnjom od preduzeća do Vlade Republike Srpske.

"Situacija u preduzeću je još gora nego prije sastanka sa predsjednikom Vlade Srpske. Svakodnevna saslušavanja radnika, maltretiranja i prijetnje prevazišle su sve granice civilizovanog ponašanja", nevedeno je u dopisu radnika Centra. 

Dio radnika je početkom aprila zabranio ulazak direktoru u preduzeće zbog, kako su tada naveli, mnogobrojnih problema u Centru, a 24. aprila sastali su se i sa predstavnicima Vlade Srpske kako bi razgovarali o mogućim rješenjima. 

Na sastanku je dogovoreno da se u narednom periodu pronađe način da se regulišu pitanja koja su od značaja za neometano funkcionisanje Centra i predlože konkretna rješenja u vezi sa iznesenom problematikom. 

Komentari
Twitter
Anketa

Да ли ћете искористити туристички ваучер?

Rezultati ankete
Blog