Muzika i film

Jedan od vodećih britanskih muzičara na glavnoj bini Sea Dance festivala

Glavna bina Sea Dance festivala u srijedu, 16. jula ugostiće omiljeni X-Bass program Exita, koji se realizuje u saradnji sa čuvenim UKF-om. Zvijezde drugog dana Sea Dance festivala biće Example live.

izvor: Frontal

Elliot John Gleave aka Example, tekstopisac, pjevač i reper, jedan je od najpopularnijih izvođača britanske scene, ali i jedan od rijetkih elektronskih producenata koji rasprodaje muzičke arene. Njegov planetarni hit 'Changed the way you kiss me' obilježio je 2011. godinu, kada je osvojio mnogobrojne svjetske top liste. 

Elliot će predstaviti publici Sea Dance festivala svoj energični nastup i peti studijski album 'Live Life Living' koji izlazi u junu ove godine, te će publika na plaži Jaz imati priliku da među prvima na svijetu čuje novi album uživo. 

Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne Exit avanture koja, povodom 15. izdanja Exita, otpočinje 11. juna na Rock@Exit festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mjestu 10-13. jula na Exit festivalu, nakon čega se ljetnja žurka seli na Jadransku obalu.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog