Muzika i film

Koncert Gibonnija pomjeren za 13. jun

Zbog vanrednih okolnosti izazvanih poplavama ,datum održavanja koncerta Zlatana Stipišića Gibonnija je pomjeren i umjesto u petak 30.maja 2014. godine,koncert će se održati u petak 13.juna 2014. godine.

Koncert organizuje Queen estrada povodom otvaranja sezone na Vodenom parku “Aquana”.

Banjalučka publika, koja prošli Gibonnijev koncert u Banjaluci pamti kao eksploziju iskrene pozitivne energije i muzike prepune emocija koje čuvaju ono najljepše u nama, ponovo ima priliku da uživa u poznatim Gibonnijevim pjesmama, ali i pjesmama sa novog albuma "20th Century Man".

S ovim albumom na engleskom jeziku, Gibonni je napravio  prvi iskorak na inostranu muzičku scenu. Ovaj materijal je snimao tokom prošle godine u londonskom Abbey Road studiju i  namenjen je, prije svega, evropskom tržištu. Album donosi osam potpuno novih Gibonnijevih numera, plus dvije obrade pjesama sa posljednjeg albuma 'Toleranca'.

Najbolji dokaz koliko je Gibonni popularan u Banjaluci  pokazuje prošli koncert ovog umjetnika  koji je Queen estrada organizovala 14.02.2011. godine, kada je SD “Borik“ rasprodana  mjesec dana prije održavanja koncerta, što se u istoriji održavanja koncerata u Banjaluci u zadnjih 30 godina, nikad nije desilo.

Ulaznice se mogu nabaviti na prodajnim mjestima ispred RK “Boska” i na blagajni Aquane  po cijeni od 15 KM, od 26. maja.

Broj mjesta je ograničen.

Generalni pokrovitelj koncerta je Blicnet,a zlatni sponzor Centar za obrazovanje Široki Brijeg.

Dio prihoda sa koncerta će biti uplaćen na račun nastradalih u poplavama.

izvor: Frontal

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog