Banja Luka

Youth To Business Forum u Banja Luci 7. juna

Usljed tragedije koja je zadesila našu regiju, Youth To Business Forum u Banja Luci najavljen za 31. maj se pomjera za 7. juni. Kao što je najavljivano, mjesto održavanja ovog jednodnevnog događaja ostaje Fakultet političkih nauka.

izvor: Frontal

Youth to Business Forum je projekat najvećeg međunarodnog udruženja studenata AIESEC, koji je prvi put predstavljen u svijetu prije šest godina. Prošle godine studenti Bosne i Hercegovine su imali priliku da učestvuju na ovom forumu u Sarajevu a 7. juna ove godine po prvi put će se održati i u Banjoj Luci. 

Youth to Business Forum je jednodnevni događaj koji ima za cilj da na jednom mjestu okupi uspješne poslovne subjekte i buduće lidere- studente.

Kroz set predavanja i radionica, svi učesnici će dobiti odgovor na pitanje – „Šta svaka mlada osoba treba da zna za 2015. godinu?“, ali i mogućnost da se uvežu sa lokalnim kompanijama koje, djelujući društveno odgovorno, otvaraju svoja vrata mladim ljudima.  Učesnici Youth To Business Foruma će kroz aktivne diskusije i predavanja stručnjaka iz oblasti poslovanja saznati više o kreativnosti u modernom poslovanju, zapošljavanju te internetu i karijeri. Sponzori ovog događaja su a.d. Hemofarm i d.o.o. Bentoproduct iz Banje Luke.

Aplikacije za učestvovanje na forumu će biti uskoro otvorene, a sve dodatne informacije zainteresovani mogu saznati facebook stranici Youth To Business Forum Bosnia and Herzegovina.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li vlasti u BiH trebaju da nagrade građane koji se vakcinišu protiv kovida-19?

Rezultati ankete
Blog