Zanimljivosti

Seoski fudbal - Fejsbuk stranica koja je nasmijala cijeli Balkan (Video)

Da je naš fudbal često smjehotresna pojava - zna svako ko ovdašnji fudbal prati.

A i ko ne prati. Ima tu svega i svačega, čak i u onome što elitom nazivamo, a možete misliti čega sve ima u nižim ligama. Ne, zapravo... Ne možete ni da zamislite. Zahvaljujući jednoj Fejsbuk stranici to vam je sada omogućeno.

Prije samo 16 dana na čuvenoj društvenoj mreži nastala je stranica "Seoski fudbal", sa ciljem da objavljuje fotografije i snimke sa zanimljivostima iz nižih liga.

Do prije nedjelju dana, objave ove stranice pratilo tek nekoliko stotina ljudi. Sada se taj broj mjeri desetinama hiljada, a zašto je to tako - samo djelimično će vam posvjedočiti ovi detalji.

Tu ćete naći i zanimljive vijesti iz nižih liga, kakve nećete naći lako u medijima. Recimo, jedna od njih glasi ovako:

"Utakmica pretposljednjeg kola Druge opštinske fudbalske lige Valjevo, koje su odigrale ekipe Stave iz istoimenog sela kod Medvednika i Zadrugar iz Lopatnja kod Osečine, prekinuta je u u 89.minuta pod neobičnim okolnostima: Utakmica je prekinuta pri rezutlatu 1:1, kada je zamijenjeni igrač Zadrugara Slavko Jović, nezadovoljan odlukom sudije Miloša Tadića iz Valjeva, uzeo jedinu loptu koju su ekipe imali".

Uz fotografije i tekstualne zapise, tu su i zanimljivi snimci, poput golmana koji se na meču Dunavac Grocka - Brodarac toliko iznervirao igrom svojih saigrača - da je namjerno dao autogol:

Da ne dužimo previše, klik vas vodi do stranice "Seoski fudbal". Uživaćete, uopšte ne sumnjamo.

izvor: Blic.rs

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog