Muzika i film

Exit poziv za volontere

EXIT fondacija poziva sve mlade iz regiona koji žele da steknu dragocjena iskustva na najboljem evropskom festivalu, da se prijave na konkurs „Volunteer - volume up“ do 15. juna. i tako postanu dio tima Exit volontera.

Kao jedini festival te veličine i značaja koji je nastao iz društvenog aktivizma mladih, EXIT već godinama unazad snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa ljudima iz cijelog svijeta. Sa iskustvom u radu sa preko 4000 hiljade volontera koji su sarađivali sa EXIT timom od 2010. godine, EXIT fondacija teži da ove godine, u duhu stalnog napretka, afirmiše volonterski program i na regionalnom nivou.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave na konkurs „Volunteer -  volume up“ i postanu dio ovog velikog tima regionalnih volontera EXIT-a mogu da se prijave preko aplikacije na sljedećem linku http://apps.exitfest.org/node/add/volonteri. Da bi postao Exit volonter, kandidat mora biti punoljetan, ne smije biti krivično gonjen, a pre svega mora proći selekciju.  Uz obavezu angažovanja ne više od 6 sati u toku jedne smjene, volonterima će na EXIT festivalu biti obezbjeđen ulaz, hrana, voda i smještaj u kampu (ukoliko za tim imaju potrebu), dok put i ostale lične troškove snose sami. 

Volontiranje će trajati od 7. do 14. jula, pred i tokom EXIT festivala, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju sertifikat koji dokazuje njihovo angažovanje na najboljem evropskom festivalu.

Play@Exit konkurs do 10. juna

EXIT i ove godine otvara  vrata svim zainteresovanim solo izvođačima, bendovima i di-džejevima kojima će konkurs  Play@EXIT biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primjete menadžeri, predstavnici festivala i novinari iz cijelog svijeta. Konkurs Play @ EXIT će trajati do 10. juna.

Registracijom na sajtu www.exitmusic.rs i popunjavanjem aplikacije svaki bend se prijavljuje na konkurs za nastup na EXITu 2014 i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na "Apply for 2014".

Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se pronaći na www.exitmusic.rs.

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć saradnika, partnera i publike. Zbog toga vas pozivamo da lajkujete izvođače koji vam se najviše dopadaju, jer će oni sa najviše lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu!

Pobjednicima konkursa biće omogućen nastup na najboljem evropskom festivalu!

Play @ Exit konkurs realizuje se i ove godine uz veliku podršku online muzičke platforme Soundcloud.com. Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pjesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Naši partneri iz Soundcloud.com promovisaće naš konkurs kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste. Ukoliko ga nemate, SoudCloud profil možete napraviti na ovom linku www.soundcloud.com.

Prethodnih godina na konkurs “Play @ Exit“ prijavilo se više od 4000 izvođača iz cijelog svijeta, koji su, između ostalog, nastupili i na Main, Dance Arena, Fusion, EXIT Music Live, Explosive, Radio AS FM, Happynovisad binama. Čekamo vaše prijave! 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog