Banja Luka

Humanitarni turnir u uličnom fudbalu

Naredne sedmice (23.6. – 29.6.), na Trgu krajine u Banjaluci biće organizovan Turnir u uličnom fudbalu pod nazivom „Jelen street football powered by m:tel“.

Kako najavljuju organizatori - Centar za edukaciju, omladinu i sport, osnovni cilj turnira jeste okupljanje ljubitelja sporta i rekreacija građana i omladine.

„Turnir je otvoren za sve slobodno formirane ekipe svih uzrasta, a prihod od turnira ide u humanitarne svrhe, za pomoć ugroženima od poplava. Kotizacija za Omladince (15 – 18 godina) i Seniore (18 godina i stariji) iznosi 30 KM, a za Pionire (9 – 12 godina) i Kadete (12 – 15 godina) kotizacija je poziv na humanitarni broj 1458”, rekao je Sergej Močević, izvršni direktor turnira.

Kompanija m:tel prijatelj je ove manifestacije, na kojoj nas, kako je rečeno očekuje mnogo zabave. 

„Drago nam je što ćemo i na ovaj način pomoći ugroženima u poplavama. Svakog dana Street Footballa-a, m:tel organizuje i mini turnir m:penali, a pobjednici dobijaju m:tel poklone. Osim toga, navijači će se dobro zabaviti uz promociju svjetski poznatih Beats slušalica, iz naše aktuelne ponude”, rekla je Aida Halilović, portparol m:tel-a.

Do sada je prijavljeno oko 30 ekipa, a prijave traju do nedjelje 22. juna u 18.00 časova. Turnir počinje u ponedjeljak, 23. juna od 17.00 časova. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da se prijave ili dođu da navijaju i podrže ulični fudbal, koji se dešava upravo dok traje i Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

izvor: Frontal
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog