Zanimljivosti

Najčudnije pritužbe britanskih turista

Britanska turistička agencija Opodo objavila je neke od najbizarnijih pritužbi svojih klijenata.

Njen kol centar prima oko 500 poziva dnevno, a neki od njih su u najmanju ruku čudni. 

Pogledajte najneobičnije:

Jedna mušterija žalila se na pijesak u Meksiku tvrdeći da se u njemu nalazi previše kamenčića, od kojih je jedan oštetio njen lak na noktima.

Putnica koji voli životinje, tražila je da njena mačka dobije prvu klasu u avionu, a ne mjesto u prtljagu, jer nije mogla da podnese da bude razdvojena od svoje ljubimice.

Jedan čovjek htio je da zna da li je potreban pasoš za njegovog ljubimca pitona. On je rekao da zmiju želi da povede u Brazil, kako bi je upoznao sa njenom porodicom iz Amazonije.

Nakon što je rezervisao romantični put do Rima u Džordžiji, umjesto u Italiji, jedan čovjek zahtijevao je da mu kompanija pomogne da povrati djevojku koja ga je u besu ostavila zbog njegove greške.

Jedan zavisnik od adrenalina koji je rezervisao put do Univerzal studija u Floridi, tražio je nadoknadu za kartu za jedan od rolerkostera, jer mu je bio "previše strašan".

Turista koji je putovao u Bukurešt, zvao je agenciju da provjeri da li bi trebalo da ponese bijeli luk, svetu vodicu ili krstove i šta je od tih rekvizita najbolje za tjeranje vampira.

Jedan korisnik predstavio se kao kraljica i tražio da dobije put do Australije prvom klasom. Odbijanje njegovog zahtijeva, kako je rekao, smatralo bi se izdajom.

Jedan lijeni turista poštom je u koverti poslao svoju kreditnu karticu agenciji, kako bi platio putovanje, a zatim je zvao kako bi provjerio zašto mu je još nisu vratili.

Turista je pitao radnike u kol centru da li je moguće ponijeti tanjir pečenja u prtljagu, jer "niko ne pravi takvo pečenje kao njegova mama".

Jedan par tražio je povraćaj novca za njihov odmor na Maldivima, jer je jednog popodneva na dvonedeljnom odmoru padala kiša, uprkos tome što im je agencija obećala "sunčane dane".

Kada je let jednog putnika, od Velike Britanije do Majamija otkazan, čovjek je pitao agenciju da li do američkog ljetovališta može da ode vozom Eurostar.

izvor: B92

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog