Mundijal 2014

Njemački "Špigl": Kamerunci namještali utkamice na SP

BERLIN- "Špigl" prenosi da je utakmica Kamerun - Hrvatska na Svjetskom prvenstvu - namještena, i poziva se na Singapurca, koji ima jake veze u fudbalskom podzemlju.

Njemački mediji tvrde da imaju dokaz da su Kamerunci namjestili rezultat u utakmici protiv Hrvatske, koja je završila pobjedom Hrvatske od 4:0. 

"Špigel" navodi da im se prije utakmice javio Vilson Raj Perumal, Singapurac poznat po namještanju utakmica, koji je novinarima otkrio da će utakmica završiti 4:0, te da će Kamerun u prvom poluvremenu dobiti crveni karton. Tako je i bilo. 

Hrvatska je golovima Ivice Olića, Ivana Perišića i dvostrukog strijelca Marija Mandžukića upisala tri boda, a Aleks Song dobio je crveni karton u 40. minuti susreta, jer je laktom namjerno udario Mandžukića u leđa. 
"Kamerun u svojoj reprezentaciji ima sedam `trulih jabuka`", rekao je Perumal, koji vjeruje da su "afrički lavovi" namjestili rezultat sve tri utakmice u grupi. 

Postavlja se pitanje kako će FIFA reagovati na ove optužbe Singapurca, koji je u posljednjih 20 godina šest puta hapšen zbog namještanja utakmica. 

izvor: Srna

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog