Muzika i film

Banjalučki sastav Aifel promovisao singl "Ljubav za ljubav" (Video)

Singl "Ljubav za ljubav", banjalučkog sastava "Aifel", koji čine mladi i perspektivni momci Dejan Zorić i Vedran Gavrić, predstavljen je juče na Nes radiju, u sklopu emisije "Celebrity info".

U nešto drugačijem ritmu momci iz "Aifela" neumorno koračaju prema svom prvom albumu, a dokaz su singlovi koji se redaju jedan za drugim. Njihove pjesme "Lavina", "Svi moji poljupci", "Bez daha" i "Ne mogu ti reći" mogu se čuti na svim radio-stanicama, a često su na prvom mjestu kada su u pitanju domaće top-liste.

Dinamičan zvuk i lepršavost stihova njihovog novog singla "Ljubav za ljubav" najavljuju jedan osvježavajući ljetni hit.

Prije ovog singla posvetili su pjesmu ugroženima u poplavama "Zajedno možemo sve".

Gavrić, koji je pisao tekst za ovu pjesmu, kazao je da je inspiracija nastala u trenutku, prilikom gledanja šokantnih snimaka poplava na RTRS.

"Gledao sam RTRS i ugledao sve te nesrećne ljude koji su stvarali godinama, a gubili u sekundi. Smatrao sam da je potrebno da Dejan i ja poklonimo nešto tim ljudima, a pošto se bavimo muzikom, pjesma je bila idealan način za to. Zajedno možemo sve i ovaj put smo dokazali sa humanošću ljudi koji su se odmah aktivirali", rekao je Gavrić.

Istakao je da se pozitivno iznenadio kada je u pitanju humanost.

"Kada je počelo prikupljanje hrane i potrebnih sredstava ugroženom stanovništvu od poplava, svi su se uključili. Nebitno je bilo koliko ko ima godina i ko se kako zove, svi su išli srcem da pomognu ljudima i nisu postavljali pitanja da li će ta pomoć zaista da ode do tih ljudi. Ujedinili smo se i to je najbitnije", naglasio je Gavrić.

Zorić, koji je i glumac u Gradskom pozorištu "Jazavac", istakao je da pjesma "Zajedno možemo sve" nešto što je publika posebno doživjela.

"Publika nam se stalno javlja sa pozitivnim komentarima i sviđa im se pjesma. Rekli su da se svaki put naježe kada čuju riječi i taktove ove naše kompozicije. Nadamo se da će im se dopasti i novi singl 'Ljubav za ljubav'", kazao je on.

Izvor: Nezavisne
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog