Banja Luka

Prvi pub kviz u Banjaluci – AIESEC Putoteka

Međunarodna mreža mladih, AIESEC će u utorak, 8.7. sa početkom u 19 časova u prostorijama Peckham pub-a u Banjaluci, organizovati prvi pub kviz.

Kroz kviz znanja i putovanja, prijavljeni studenti će se okušati u znanju iz geografije i znamenitosti naše planete. Prisutni mogu da očekuju stotinu zanimljivih i zabavnih pitanja kod kojih im za odgovaranje neće uvijek pomoći samo znanje, već i sreća, kreativnost, te poznavanje koječega što se na “klasičnim” kvizovima ne traži.

Vođena od strane studenata, ova organizacija predstavlja najveću studentsku organizaciju na svijetu, koja pruža mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja te sticanja praktičnog znanja i iskustva. Primarni cilj AIESEC-a je, svakako, pokretanje mladih ljudi, samosvjesnost, efektivnost te sposobnost da razmišljaju globalno i rade u različitim okruženjima. 

U Bosni i Hercegovini postoji već 60 godina, a grupa studenata iz Banjaluke 2012. godine reosniva i lokalnu kancelariju u Banjaluci koja predstavlja jednu od četiri kancelarije AIESEC-a u BiH, a jedinu na prostoru Republike Srpske.

Pobjednike Putoteke očekuju vrijedne, ali i utješne nagrade, a svi prisutni će imati priliku da se bolje upoznaju sa trenutnim AIESEC praksama.

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog