Politika

SDS-SNSD

Bosić Željki Cvijanović:Nemaš ni obraza ni morala

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić juče je pozvao predsjednicu Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović da se stavi u ulogu stotina hiljada majki u Republici Srpskoj čija djeca su nezaposlena.

 "Za razliku od tebe Željka, te majke nemaju moć da svojoj djeci obezbijede lagodno zaposlenje u najprofitabilnijim državnim kompanijama, kao što je Elektroprenos BiH", kazao je lider SDS.

Ne razgrađujete sada BiH, kaže Bosić, kada treba jačati zajedničke firme na nivou BiH u koje zapošljavate svoje muževe, djecu i bliže rođake.

"Što se tiče izlaska na crtu, rado bih ti izašao,  jer će to biti najlakši zadatak u oktobru. Bilo ko da ti na crtu izađe iz opozicije pobijediće",kazao je predsjednik SDS.

U pisanoj reakciji predsjednici Vlade RS, Bosić navodi da je kao predsjednik Srpske demokratske stranke prihvatio najteži posao da poslije nje sređuje haotično stanje u RS i rješava pitanja nezaposlenih, boraca, penzionera, kriminala, nepotizma i haosa u ekonomiji i privredi. "U svakom slučaju predsjednik buduće Vlade RS neće biti tuđa marioneta kao što je to slučaj sada",poručio je lider SDS. 

On je još jednom pozvao Željku Cvijanović da podnese ostavku sbog otvorenog nepotizma.

"Zato te još jednom pozivam da podneseš ostavku zbog otvorenog nepotizma. Svjestan sam činjenice da ti to nećeš uraditi jer si  pokazala da nemaš ni obraza ni morala", poručio je predsjednik SDS Mladen Bosić.

Sin predsjednice vlade, kao i kćerka ministra finansija ovih danas su zaposleni u Elektroprenos BiH, kompaniju čiji vlasnici su RS i Federacija BiH.

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog