Muzika i film

Promjena lokacije: Kabare „Kontraditore“ u klubu Tamaris

Izvođenje dugo najavljivanog kabarea „Kontraditore“ sa Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi se, zbog nepovoljne vremenske prognoze, premješta sa tvrđave Kastel u klub Tamaris u Banja Luci.

Datum i vrijeme održavanja ostaju isti, dakle 31. juli u 21:30 časova. Kabare „Kontraditore“ se održava u okviru prvog Banja Luka Art festivala te će pored Andrije i prijatelja, nastupiti i banjolučki bend INTIME. Biće to veče sa puno smijeha, dobre muzike i zabave.

„Kontraditore“ je zapravo ironičan osvrt na trenutno stanje na muzičkoj sceni, te predstavlja interesantnu kombinaciju pozorišta, muzike i stand-up komedije. Ovo će ujedno biti i prvo izvođenje za širu javnost, budući da je do sada ovaj spoj umjetnosti, predstavljan samo užem krugu prijatelja i partnera. Kabare „Kontraditore“ je zapravo jedan neklasični kabare, za koji je scenario napisao gospodin Stevo Koprivica, i uključuje dosta interakcije sa publikom.

Ničega se nikada striktno ne držim. Nije se moguće ni života striktno držati a kamoli scenarija, tako da prosto uživam. Scenario je  kao neki temelj, a onda u zavisnosti od toga kako publika reaguje i kako se odnosi prema nama, tako i mi nosimo čitavu tu priču“,  objasnio je Milošević.

Ulaznice za ovaj nesvakidašnji događaj se mogu naći u prodaji na trgu Krajine u Banjoj Luci i kafe baru Harmonija, a cijena istih je 5 KM.

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog