Zanimljivosti

Poznati u akciji polijevanja hladnom vodom

Svjetski dobrotvorni onlajn flešmob “Ice Bucket Challenge” se širi svakim danom, a mediji prenose poznata lica iz svijeta glume, sporta, biznisa i sl. kako se polivaju kantom hladne vode i na taj isti izazov pozivaju tri osobe po svome izboru.

U moru poznatih lica svoj video postavio je i srpski teniser Novak Đoković.  Nakon što je u šaljivom maniru prezentovao svoju otpornost na „hladnu vodu“ izazvao je Mister Bina (odnosno glumca Rovana Atkisona), Majkl Džordana i Končitu.

Mediji prenose i sinmak glumca Vin Dizela koji je nakon polijevanja sa kofom vode pozvao među troje odabranih i predsjednika Rusije Vladimira Putina. Uz njega izazvao je prvu damu SAD Mišel Obamu i glumicu Andželinu Džoli. Snimak sa pozivom Vina Dizela je objavljen na njegovom Instagram profilu.

Ako se „pozvani na duel“ ne polijevanje ledenom vodom u roku od 24 sata, onda će morati da poklonite $100 u korist fonda ALS Association, koji je bio i inicijator akcije. Ako prihvate „poziv“, onda mogu da uplate samo $10.

Nama je zanimljiv video na kojem se polijeva Bil Gejts nakon što ga je izazvao Mark Cukerberg, osnivač Fejsbuka, kao i video sa glumcem Čarlijem Šinom.

Pogledajte…


Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog