Vijesti

Radojičić - Kako bi Čavić reagovao da mu zaključam NSRS

Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić rekao je da slučaj nefunkcionisanja opštine Kneževo predstavlja primjer flagrantnog kršenja više propisa i zakona.

"Pošto je načelnik opštine Kneževo iz NDP-a, zamislite kako bi reagovao Dragan Čavić da mu ja zaključam Narodnu skupštinu Republike Srpske na godinu dana da ne uđe. Tražio bi NATO intervenciju ovdje", rekao je Radojičić danas novinarima u Banjaluci. 

Radojičić je naveo da je Čavićev načelnik opštine Kneževo Bore Škeljić zaključao Skupštinu opštine i nije dozvolio odbornicima preko godinu dana da uđu i rade svoj posao. 

"Toga nema ni u jednoj demokratskoj zemlji i to je samo pokazatelj kako se ponaša određena politička partija, jer vi ako hoćete da radite pustili biste odbornike, bez obzira ko je sačinio skupštinsku većinu, da rade", naglasio je Radojičić. 

On je rekao da je načelnik opštine Kneževo svjesno opstruisao blokirao rad. 

"U opštini Kneževo postoji neka skupštinska većina koja treba da radi svoj posao. Opština ima svoje nadležnosti, od usvajanja budžeta pa nadalje, i ako ona ne radi ono što je u njenoj nadležnosti ne mogu da rade komunalne službe i ne mogu građani da rješavaju svoje probleme", dodao je Radojičić. 

Izvor: Srna
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog