Republika Srpska

Domaći drvoprerađivači na sajmu drveta u Klagenfurtu

Preduzeće Interfob Consulting Banja Luka organizuje odlazak domaćih privrednika na međunarodni sajam drveta u Klagenfurt na kojem će učestvovati 22 domaća preduzeća.

Međunarodni klagenfurtski sajam drveta  održava se od 4. do 7. septembra ove godine i jedan je od najvećih evropskih izlagačkih i poslovnih događaja koji svake godine okupi preko 450 izlagača i 22.000 posjetilaca. Zbog velike zainteresovanosti i poslovnih mogućnosti pored izgalačkog dijela sajma organizuju se poslovni susreti za drvni sektor čiji cilj je da poveže interesne grupe iz Austrije i centralne Evrope. Poslovni susreti su namjenjeni drvnoprerađivačkoj industriji, šumarskom i građevinskom sektoru kao i svim ostalima koji imaju veze sa pomenutim sektorima.  

-         Nama je ovo treći put da organizujemo posjetu sajmu u Klagenfurtu. Odlazak na strane sajmove je i skuplji i komplikovaniji, ali su naši privrednici više zainteresovani za takve smotre jer mogu direktno da sklope poznanstvo sa klijentima. U saradnji sa Klasterom DRVO Banja Luka, Interfob Consulting je obezbjedio besplatan izlagački štand za članove Klastera DRVO Banja Luka i sva ostala  zainteresovana  bh. preduzeća i članove drugih klastera  – kaže Zoran Vuković, direktor ovog preduzeća. 

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog