Opšti izbori 2014

Rukovodstvo SNSD-a ljepljenjem plakata ozvaničilo početak predizborne kampanje (FOTO)

Rukovodstvo i članovi Saveza nezavisnih socijaldemokrata ozvaničili su početak predizborne kampanje ljepljenjem prvog plakata danas u 12.00 časova na platou ispred Palate Republike

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, istakao je da su krenuli  u ovu izbornu kampanju uvjereni da mogu pred narod da izađu čista obraza sa stvarima koje su postigli i uradili,  i sa željom da naprave još više.

„Republika Srpska u  ovom izbornom periodu mora da bude mirna i da  dobije fer i poštene izbore. Mi iz SNSD-a vjerujemo u izbornu pobjedu i vjerujemo u pobjedu RS“, rekao je Dodik.

 „Formalno počinjemo kampanju mada moramo istaći  da su sve ove aktivnosti koje smo provodili naravno usmjerene da doprinesu i građanima i  društvu, tako da formalna kampanja znači samo da se više krećete i više objašnjavate, a sve što smo do sada radili jeste naša kampanja. Puno je toga urađeno, zaokruženo i završeno, puno toga namjeravamo da završimo u narednom periodu, tako je kada je u pitanju RS i kada je u pitanju nivo BiH“, dodala je Željka Cvijanović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Istakla je i da odlazak u Sarajevo podrazumijeva čitav niz izazova kojih je svjesna, ali da isto tako zna da može dobro da odradi taj zadatak.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Repubike Srpske u Izbornoj jedinici tri Igor Radojičić je podvukao da je cilj SNSD-a na ovim izborima potpuno jasan.

„To je  drugi mandat predsjednika RS tj. po prvi put u istoriji RS jedan predsjednik obnovlja mandat, a onaj za koga znamo da će zastupati interese RS u predsjedništvu je Željka Cvijanović.  Naravno stabilna skupštinska većina je ono što očekujemo, čista i jasna pobjeda SNSD-a, saradanja sa našim koalicionim partnerima, da od 13. oktobra možemo da radimo i da se završi predizborna kampanja.“

autor/foto: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog