Muzika i film

Exit nominovan za „Najbolji veliki evropski festival“

I ove godine, sedmi put po redu, Exit festival nominovan je za „Najbolji veliki evropski festival“, u okviru EFA - European Festival Awards, najuticajnijeg evropskog festivalskog nagradnog takmičenja.

Exit je u borbi za nagradu u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom Tomorrowland, danskim Roskilde, belgijskim Pukkelpop i španskim Primavera Sound. 

Pored nominacije za Exit, nakon premijernog izdanja Sea Dance Festivala, i ovaj jadranski festivalski biser je dobio nominacije na Evropskim festivalskim nagradama i to u dve kategorije: za „Najbolji novi festival“, kao i za „Najbolji festival srednje veličine“, te su sada oba festivala u okviru EXIT Avanture u konkurenciji za prestižne festivalske titule.

Ako želite da Exit odbrani titulu najboljeg evropskog festivala svoj glas možete dati ovde. Ostavljanjem svojih ličnih podataka, možete da učestvujete u nagradnoj igri, a nagrada je 2 VIP ulaznice za sve pobjedničke festivale, rečeno je u saopštenju Exit-a. 

Glasanje traje do 27. oktobra, a pobjednici, koje bira publika iz cijele Evrope, zajedno sa EFA žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz svijeta festivalske industrije, biće proglašeni na ceremoniji dodjele nagrada na festivalu Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 14. januara 2015. 

Exit je u januaru 2014. osvojio nagradu za najbolji veliki evropski festival u 2013. godini na manifestaciji “European Festival Awards” sa 620.000 glasova iz cijelog svijeta, među preko 300 festivala iz 34 države. 

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog