Zanimljivosti

500 udesa zbog golih grudi na kamionima (Video)

Kamioni sa bilbordima na kojima su prikazane obnažene ženske grudi povučeni su sa ulica Moskve poslije samo jednog dana jer su prouzrokovali 517 saobraćajnih nesreća u tom gradu.

One su zaista i privukle radoznale poglede muškaraca, u tolikoj mjeri da su usljed nepažnje vozači tokom samo jednog dana prouzrokovali preko 500 saobraćajki u gradu. 

Kako bi se spriječile nove nesreće, policija je privremeno isključila iz saobraćaja svih 30 kamiona i zabranila im vožnju sve dok se fotografije sa golim grudima ne ukolne sa njihovih stranica. 

Agencija AdvTruck izdala je saopštenje u kome navodi da im je cilj bio samo da skrenu pažnju javnosti na novi vid reklamiranja. Očigledno nisu računali da će se vozači toliko zainteresovati za fotografije na kamionima, da će zaboraviti da se nalaze za upravljačem automobila. 

Portparol agencije rekao je da će svi vlasnici, čiji su automobili učestvovali u sudarima nastalim zbog toga što su im kamioni odvratili pažnju, biti obeštećeni u slučaju da im polisa osiguranja ne pokrije štetu. 

Da bi skrenula pažnju potencijalnih klijenata i promovisala novi vid oglašavanja na kamionima koji se kreću ulicama Moskve, marketinška agencija AdvTruck postavila je na 30 kamiona bilborde sa fotografijom ženskih grudi i natpisom "one privlače". 

izvor: Agencije 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog