Muzika i film

Bend Shanghai Street Fight snimio video-spot

Ovogodišnji jedini finalisti „Demofest“ festivala iz Banjaluke, Shanghai Street Fight snimili su proteklog vikenda video-spot za novi singl „Shotokan Temple Fusion Blues”. Video-produkcija i promocija ovog video-spota su poklon Play Teama, koji je članove ovog benda obradovao posebnom nagradom na ovogodišnjem Demofestu.

Iako je snimanje trajalo 12 sati, ekipa na setu je bila izuzetno raspoložena. Članovi benda su bili oduševljeni prostorom Doma kulture u Zalužanima, koji je ponovo na jedan dan postao podijum za igranku iz 60-tih godina prošlog vijeka, što je otkrivaju iz Play Teama i želja da se prikaže publici. Retro odjeća, frizure, kao i šminka dali su poseban pečat članovima benda, ali i mnogobrojnim statistima koji su se sjajno zabavili. Promocija video-spota je planirana za kraj novembra, a bend s nestrpljenjem očekuje premijeru.

Bend Shanghai Street Fight je nastao krajem 2011. godine. Sastavljen je od pojedinaca različitih profesija, ukusa, godišta i temperamenata koji u niti jednoj razumnoj i logičnoj kombinaciji ne bi trebali da budu dio iste grupe, ali ipak jako dobro funkcionišu. Veseli i pozitivni, ali i jedinstveni na muzičkoj sceni, pretenduju da privuku veliku pažnju publike.

Autor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog