Muzika i film

Humanitarna akcija Movember

EXIT PR Team BiH uključio se u humanitarnu akciju neformalne grupe građana, okupljene oko ideje da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

EXIT festival je odlučio da podrži nastojanja da se muškim brkovima inicira preventivno zdravstveno razmišljanje kod muškaraca. Naime, muškarci iz cijelog svijeta su se pridružili akciji koja je počela 2003. godine, koja ima humani karakter jer se nastoji pomoći udruženjima koji se bore protiv raka testisa i prostate, odnosno oboljenja koja ugrožavaju zdravlje muškaraca. U vidu donacija nastoji se skupiti što vise novca da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Caffe Pause iz Banjaluke, kao i prošle godine, pridružitiće se ovoj akciji, a to znači da su i ove godine, muškarci uzeli žilete u ruke i obrijali svoje brade. Bradu će puštati do 29. novembra kada će obrijati bradu i ostaviti samo brkove.

“Brke” koji su podržali movember akciju u Banjaluci,  okupiće se u banjalučkom Caffe-u Pause u subotu, 29. novembra na Movember žurci!

Svi koji posjete Caffe Pause tokom mjeseca novembra, mogu donirati sredstva u “brkin fond”, a sakupljeni iznos biće proslijeđen onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Posjetioci same žurke će moći da glasaju za najljepše brkove, a pobjednik će odlučiti kome će se uputiti sredstva iz ''brkinog fonda''. Biraće se i najatraktivniji stajling, dok muziku biraju DJ brkovi: Kazo i Filly!

EXIT Festival će za vlasnike titula, za najljepše brkove i najatraktivniji stajling, obezbjediti nagradne ulaznice za EXIT i Sea Dance Festival 2015. godine.

izvor: Frontal

Komentari
Blog