Zanimljivosti

Posao koji odoljeva vremenu i pomaže da pošajemo poruku

Prodaja cvijeća je jedan od onih biznisa koji odoljevaju vremenu i nikada ne prestaje niti umanjuje svoju važnost. Iako se vremena mijenjaju i tehnologija napreduje, svi oni kojima je prodaja cvijeća osnova poslovanja se trude da idu u korak sa tim vremenom.

S obzirom na to klasična prodaja cvijeća je i dalje zastupljena, ali je i unaprijeđena i pronađeni su načini da se lakše dođe do klijenata i isto tako da se ispoštuju svi tereti koje nosi novo vrijeme. Prodaj cvijeća se danas obavlja kako u cvjećarama na ćošku i u poznatim garden centrima, tako i putem interneta i telefona, čime se svi oni koji se bave ovim poslom trude da izađu u susret svima onima koji ne uspijevaju, u nedostatku vremena da kupe, a potom i poklone cvijet na stari i tradicionalni način.

Kako kupiti cvijeće


Bez obzira na koju od usluga da se odlučite uvijek ćete biti maksimalno ispoštovani i na najbolji način će vam se izaći u susret kako bi kao zadovoljan klijent bili, kao i na sve drugo,
navučeni” na uslugu koju ste izabrali. Da li je to prodaja cvijeća putem interneta gdje birate aranžman na osnovu fotografija postavljenih na internet prezentacijama poznatih cvjećara ili ako se odlučite za telefonsku uslugu i poručivanje aranžmana “na slijepo” ali sa slikom onoga sta želite u vašoj glavi, putem dostave cvijeće vaša porudžbina će se naći tamo gdje je to potrebno.

Buket kao idealan izbor

Buket je jedan od najpopularnijih cvjetnih aranžmana koji je pogodan za svaku priliku, a vjerovatno i aranžman koji može da bude najmaštovitiji. Možete da se odlučite za buket od jedne vrste, dvije, tri ili više vrsta cvijeća i uvek budite sigurni da buketom šaljete najbolju poruku kojom možete da izrazite svoje emocije na pravi način. Buket od ruža je najzastupljeniji, isto tako kada je prodaja cvijeća u pitanju i najprodavaniji, ali isto tako i najskuplji, pa bi trebalo da vam preporučimo i bukete od poljskog ili nekog drugog cvijeća koji će isto tako biti efektan i lijep, a sigurno je jeftniji od onog sa ružama. 

izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog