Muzika i film

Kraj serije “Dva i po muškarca”

Nakon 12 godina mreža CBS prikazala je sinoć posljednju epizodu svoje hit serije "Dva i po muškarca".

Kako prenosi AP, jednočasovno finale bi trebalo da pruži odgovor na jedno goruće pitanje: da li će se bivša zvijezda sitkoma Čarli Šin pojaviti, kao što mnogi najavljuju, četiri godine nakon svađe sa producentima koja je dovela do njegove zamjene Eštonom Kučerom. 

Prepuna šala i dosjetki o genitalijama i tjelesnim izlučevinama, serija je počela da se emituje 22. septembra 2003. godine. Priča se vrtjla oko Čarlija (Šin), hedoniste i frilens pisca džinglova koji živi opuštenim i raskalašnim životom u svojoj luksuznoj kući na plaži, a kojem se pridružuje njegov brat Alan (Džon Krejer), kompulsivno uredan kiropraktičar koga je žena napustila, te Alanov sin Džejk, ne pretjerano bistar kilnac opsjednut hranom (Angus T. Džons). 

U posljednjoj sezoni Džons, koji je u međuvremenu stasao u odraslog tinejdžera, napustio je seriju. 

Šin je izbačen iz serije u martu 2011. zbog "skandaloznog ponašanja" i vrijeđanja kreatora sitkoma Čaka Lora. 

Njegov lik je na početku naredne sezone "sahranjen" (poginuo je u pariskom metrou), a glavno mjesto u seriji preuzeo je Kučer, u ulozi Voldena, mladog internet milijardera, koji usvaja dječaka. Tako priča u seriji opet odgovara naslovu. 

U prošlonedeljnoj epizodi, Alan je zaprosio Lindzi (Kortni Torn-Smit) koja je, konačno, pristala da se uda za njega, a Volden je to umalo učinio sa Mekmartinovom (Megi Loson), seksi socijalnom radnicom koja mu je pomogla oko usvajanja. 

Da li će Alan i Volden imati zajedničko vjenčanje, ali svako sa drugom osobom, a ne jedan s drugim? 

I da li će Čarli vaskrsnuti iz mrtvih? 

Izvor: B92
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog