Vijesti

Dave Birss novi predavač na Spark.Me konferenciji

Organizacioni tim jedne od najvećih regionalnih konferencija posvećenih marketingu i inovacijama, Spark.Me, koja se održava 31. maja i 1. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, objavio je ime novog predavača, a riječ je o Dave Birssu - glavnom i odgovornim uredniku thedrum.com, najvećem marketinškom sajtu u Evropi.

Voditelj je emisije “The Day Before Tomorrow”, koja govori o tome kako tehnologija mijenja svijet u kojem živimo – od zdravstvenog i obrazovnog sistema, do finansija i industrije Osnivač je onedaycodeschool.com, organizacije čija je misija da na jednostavan i zabavan način pomogne ljudima da nauče da programiraju. 

Birss je proveo mnoge godine kao kreativni direktor nekih od najboljih i najvećih reklamnih agencija u Londonu, uključujući OgilvyOne, Poke i McCann Worldgroup. 

Osnivač je konsultantske kuće Additive, koja podučava i inspiriše agencije, brendove i studente kako da budu kreativniji.

Karte za Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije na adresi www.spark.me,  po cijeni od 200 eura, do 30. maja. Puna cijena karte je 250 eura. Studentske karte, kao  motivacija za mlade željne znanja, po cijeni od 90 eura, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija svih univerziteta, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2015. 

Više o konferenciji na: www.spark.me.

Izvor: Frontal
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog