Republika Srpska

Hypo banka pokreće veliku kampanju nenamjenskih kredita

Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banjaluka pokreće veliku kampanju nenamjenskih kredita pod nazivom "Hypo osvježavajući krediti".

Ovi krediti će se odobravati u iznosu do 29 hiljada KM sa valutnom klauzulom u EUR, na rok otplate do pet godina uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu već od 6,80 odsto (Efektivna kamatna stopa 7,86 odsto). „Hypo osvježavajući krediti“ će se odobravati bez jemaca, uz polisu osiguranja korisnika kredita i mjenice, a klijenti će imati mogućnost prilagođavanja mjesečnih anuiteta svojim potrebama i raspoloživom budžetu.

Hypo banka Banjaluka je pripremila kvalitetnu i vrlo konkurentnu ponudu nenamjenskih kredita za sve one koji u ovom periodu planiraju da osvježe svoje finansije, dom ili ljetni odmor putovanjem iz snova.

Posebna pogodnost za korisnike ovih kredita koji imaju namjeru zatvaranja finansijskih obaveza u drugim bankama jeste besplatna obrada kreditnog zahtjeva.

Više informacija klijenti mogu dobiti dobiti u Hypo Kontakt centru pozivom na broj: 070 340 440; na e-mail: info@hypo-alpe-adria.rs.ba kao i u poslovnicama ili na web stranici Banke: www.hypo-alpe-adria.rs.ba 

Izvor: Nezavisne

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog