Vijesti

Slaviša Mihajlović prešao iz SNSD-a u naprednjake

Nekoliko funkcionera i članova SNSD-a u Livanjskom kantonu priključilo se naprednjacima, koje u Srpskoj vodi Hadži Jovan Mitrović.

U toj grupi je i delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH Slaviša Mihajlović, koji je potvrdio da je došlo do raskola u drvarskom odboru SNSD-a.

On je kazao da su zajedno s njim SNS-u pristupili ministri u Vladi Livanjskog kantona Aleksandar Štrbac i Mirjana Stojsavljević-Petraković, načelnik Bosanskog Grahova Duško Radun, predsjednik Opštinskog vijeća i kompletan klub vijećnika SNSD-a u Bosanskom Grahovu, predsjednik Opštinskog vijeća Drvar i nekoliko vijećnika. Poslanik u kantonalnoj Skupštini Drago Puzigaća je ostao vjeran SNSD-u, a nezavisni poslanik Mile Marčeta još se nije izjasnio.

“Djelovaćemo kao SNS. Dobili smo zeleno svjetlo od Mitrovića da formiramo odbor u FBiH. Prijavili smo se za izbore u Livnu, Grahovu, Drvaru, Petrovcu i želja nam je da pravimo što bolje veze sa SNS-om u Srbiji. SNS je stranka koja je dobila regionalnu snagu i želimo da napravimo više za srpski narod u FBiH i sve­ što ga čeka u budućnosti”, rekao je Mihajlović.

Naglasio je da nema informaciju koje su objavili pojedini mediji da je isključen iz SNSD-a u kojem je bio i član Predsjedništva i dodao da takvu odluku može da donese Glavni odbor. Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović u petak se nije javljao na telefon.

Hadži Jovan Mitrović je objavio u petak da je kandidat SNS-a za gradonačelnika Zvornika, jer je tom gradu potrebna nova vizija privrednog razvoja. SNS će imati kandidate i za načelnike Bratunca i Šekovića.

Izvor: ATV
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog