Vijesti

Đurđević dao ostavku

Predsednik Gradskog odbora SNSD u Doboju Vlado Đurđević podneo je sinoć neopozivu ostavku na to mesto, saznaje "EuroBlic".

Kako izvori iz SNSD tvrde na sinoćnjoj sednici Gradskog odbora ove stranke u Doboju, kojoj je prisustvovao i generalni sekretar SNSD Luka Petrović, članovi su zatražili ostavku Đurđevića, jer nije ispunio njihova očekivanja na toj funkciji.

Iako se očekivalo da će na sednici GO biti verifikovana Đurđevića kandidatura za gradonačelnika Doboja i overene liste kandidata za odbornike to se nije desilo.

"Veći broj članova je tražio je da se Đurđević odrekne mesta predsednika nakon što mu bude potvrđena kandidatura za gradonačelnika. On to nije želeo da prihvati već je podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika" kaže izvor EuroBlica.

Dodaje da su članovi GO, nakon žučne rasprave na sednici, kao kandidata ove stranke za gradonačelnika predložili Milorada Živkovića, bivšeg poslanika SNSD u PD BiH. Gradski odbor će do daljnjeg voditi odbornik SNSD u Gradskoj skupštini Miroslav Gavrić.

 

Izvor: EuroBlic
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog