Vijesti

Maja Gojković u posjeti Sarajevu

Predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković doputovaće u sutra u zvaničnu posjetu Bosni i Hercegovini.

Prvi radni susret u Sarajevu imaće sa svojim domaćinima, članovima kolegija Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH a po okončanju sastanka planirane su izjave za medije.

Programom posjete predviđeni su i sastanci s predsjedavajućim Savjetom ministara BiH i članovima Predsjedništva BiH.

Kako je najavljeno Maja Gojković će stići u 9:25 sati u Parlamentarnu skupštinu BiH a dočekaće je Safet Softić, predsjedavajući Doma naroda, Mladen Bosić, predsjedavajući Predstavničkog doma, Bariša Čolak, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda, Šefik Džaferović, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma, Ognjen Tadić, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda i Borjana Krišto, zamjenica predsjedavajućeg Predstavničkog doma.

Nakon sastanka s članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH i izjava za novinare, predviđen je u 11 sati sastanak Maje Gojković s predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem.

Predsjednica Narodne Skupštine Republike Srbije Maja Gojković će se sutra sastati s Bakirom Izetbegovićem, predsjedavajućim Predsjedništva BiH te članovima Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem.

Sastanak je najavljen u 12 sati u zgradi Predsjedništva BiH, nakon čega će Gojković s Međunarodnog aerodroma Sarajevo otputovati za Beograd.

Izvor: Fena
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog