Vijesti

Dukićev privatni policajac udario Ljubišu Pantića

Dragoslav Jović, pripadnik privatne policije Rajka Dukića, milićkog tajkuna i vlasnika "Boksita", večeras oko 18.00 časova na Trgu rudara u centru Milića, udario je automobilom Ljubišu Pantića nanijevši mu povrede na nogama.

Izvori Istinito navode da je Jović svjesno pokušao da povrijedi Pantića, koji bi bio pregažen da nije uspio izbjeći direktan udar.

-S određene udaljenosti, Jović se zaletio velikom brzinom na Pantića, koji je pokušao da izbjegne udar. Auto ga je zakačilo po nogama i oborilo, ali je prošao bez težih povreda, rekao je jedan od očevidaca ovog događaja, koji je želio da ostane anoniman.

Dragoslav Jović se nije zaustavio nakon što je pokušao da udari autom Pantića, već se izgubio u nepoznatom pravcu.

Prema tvrdnjama očevidaca, između Jovića i Pantića prethodno nije bilo nikakvog kontakta, niti direktnog povoda za bilo kakav sukob.

Automobil koji je vozio Jović, marke pežo, službeno je vozilo "Drina osiguranja", preduzeća u vlasništvu Rajka Dukića.

Policajci PS Milići izašli su na teren i izvršili uviđaj, ali CJB Bijeljina još nije saopštio nikakve zvanične informacije o ovom događaju.

Ljubiša Pantić je privatni prevoznik iz Milića, na kojeg je početkom novembra prošle godinepucao Slaviša Jurošević-Beli, takođe pripadnik Dukićeve tzv. "industrijske policije" i ranio ga u nogu.

U izjavi za BN televiziju Pantić kaže:

"Oko 16.00 sam bio u jednom od lokala na piću. Naišao je auto velikom brzinom, a u prvi mah nisam ni obraćao pažnju o kome se radi. Auto je naglo skrenulo u desnu stranu i udario me po nozi. Vidio sam da je pisalo na autu “Drina osiguranje”. Kasnije je taj momak priznao da me zakačio – nije bio baš siguran. Otprilike da je bilo namjerno – znajući da ja imam problem sa njima odranije. Radi se o Dragoslavu Joviću – momak u službi obezbjeđenja. Radi u obezbeđenju Rajka Dukića. Na tom mjestu radi oko 6-7 mjeseci. Inače, poslije mog ranjavanja što je bilo on je počeo da radi. Nemam pojma koji je motiv. Već duže vrijeme oni dolaze i obilaze mi oko kuća. Udario me po desnoj nozi, sekunda je falila da me zgazi. Išao sam u Bolnicu, a i u Stanicu javne bezbjednosti da dam izjavu. Da se nisam pomjerio zgazio bi me, prebio bi mi nogu".

Pucnjavi u milićkom Domu zdravlja prethodio je fizički sukob, kada su Dukićevi "policajci" pokušali da izbace Pantića iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu AD Boksit.

Istinito / BN televizija
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog