Vijesti

Politički rat SNSD-a i SDS-a prenesen i na društvene mreže

Rat između političkih rivala Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Srpske demokratske stranke preselio se i na društvene mreže.

Zvanični Tviter nalog SNSD-a oko 14h retvitovao je objavu zvaničnog Tviter naloga Grada Bijeljine koja je glasila: „Vratićemo se u Skupštinu zajedno sa ostalim strankama Saveza za promjene da im kažemo da nelegalno rade", uz komentar: „ Ovako tvita zvanični nalog grada Bijeljina. Sramota.“ Komentar je aludirao na korištenje zvaničnog Tviter naloga grada u svrhu promovisanja jedne partije - SDS-a.

Iz gradske uprave Bijeljine, tačnije iz kabineta gradonačelnika rekli su nam da se radi o klasičnom zavlačenju i spinu koji radi SNSD, jer je ovaj tvit izvučen iz konteksta svih prethodnih tvitova. Radilo se o konferenciji za medije na kojoj su učestvovali gradonačelnik Mićo Mićić i poslanici Branislav Borenović i Slaviša Marković. 

„Ovaj tvit je bio samo jedan od tvitova koji su objavljeni sa konferencije za štampu gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, a na kojoj su učestvovali i narodni poslanici Branislav Borenović i Slaviša Marković, kao i odbornik u Skupštini Grada Bijeljina Pero Spasojević . Stranke okupljene u Savezu za promjene nisu učestvovale u radu Skupštine Grada od 11. maja zbog nezakonitog djelovanja skupštinske većine i na ovoj konferenciji su gradonačelnik i predstavnici PDP-a i NDP-a najavili povratak odbornika u skupštinske klupe“, rekli su nam iz kabineta gradonačelnika i dodali da je ovaj tvit retvitovao SNSD - Milorad Dodik, ali ga je izvukao iz konteksta ostalih tvitova i tako mu promijenio smisao.

Autor: Stefan Blagić

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog