Vijesti

Helikopterom Vlade Srpske Stevandić ide do Banje Vrućice!?

U petak 19. avgusta, na Preobraženje, na Banju Vrućicu je sletio helikopter Vlade Republike Srpske sa samo jednim putnikom: Nenadom Stevandićem.

Zanimljivo je da helikopter nije sletio na za tu namjenu određeno i obilježeno sletište u blizini hotelskog kompleksa, nego na zelenu površinu kod stadiona „Mineral", odakle je do hotelskog kompleksa dovezen u automobilu „fiat brava".

Za pola sata koliko je Nenad Stevandić proveo na Banji Vrućici, helikopter nije čekao na mjestu gdje je sletio, nego je „kružio" iznad Teslića i Banje, dok Stevandić nije završio svoje predizborne dogovore, da bi ovaj „preletač" zatim ponovo helikopterom odletio u pravcu Banja Luke.

Poznato je da ministri u Vladi Republike Srpske i drugi funkcioneri SNSD-a redovno zloupotrebljavaju i helikoptere Vlade Republike Srpske i službena vozila u svrhu stranačkih sastanaka, skupova i aktivnosti.

Sada je jasno da i pojedini „preletači" koji se u javnosti predstavljaju kao neutralni, otvoreno koriste usluge helikopterskog servisa Vlade Republike Srpske, za koga drugog nego za svoje nalogodavce – Milorada Dodika i SNSD, koji ove popularno nazvane „papke" ili preletače plaćaju budžetskim sredstvima građana, čak i do te mjere da radi konspiracije helikopter Vlade „kruži" u vazduhu i troši gorivo dok se ne obavi stranački sastanak.

Izvor: (SDS Teslić)
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog