Vijesti

Gdje će glasati Dodik, Ivanić i Cvijanović

U 7:00 sati na području Republike Srpske otvorena su glasačka mjesta povodom današnjeg referenduma o Danu Republike Srpske, kojeg je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas će na referendumu o Danu Republike Srpske glasati u Laktašima, najavljeno je danas iz kabineta predsjednika Srpske.

Dodik će u 10.00 sati glasati na glasačkom mjestu u galeriji Doma kulture, u Karađorđevoj ulici.

U Republici Srpskoj danas se održava referendum na kojem će 1.219.399 građana Srpske sa pravom glasa imati priliku da odgovori na pitanje "Da li podržavate da se 9. januar obilježava i slavi kao Dan Republike Srpske?".

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović danas će na referendumu o Danu Republike Srpske glasati u Banjaluci.

Cvijanovićeva će glasati u 11.00 časova na biračkom mjestu u Školi za slušno oštećene, u Ulici dr Jovana Raškovića broj 28, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić, na referendumu o Danu Republike Srpske danas će glasati u Banjaluci, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Ivanić će glasati u 9.30 časova na glasačkom mjestu Centar I/3 u Aleji Svetog Save 32.

Izvor: N1
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog