Republika Srpska

Poziv privrednicima na panel diskusiju

Pozivamo Vas, kao privrednika koji doprinosi razvoju našeg Grada, da prisustvujete panel diskusiji u organizaciji Gradske razvojne agencije na temu „Budući pravci razvoja privrede u Banjoj Luci“. Panel diskusija će se održati dana 28.09.2016. godine sa početkom u 16:00 h u Domu omladine (Đure Daničića br 1).

Na panel diskusiji će biti predstavljena uloga, plan i program rada Gradske razvojne agencije u pružanju podrške privrednom razvoju.Cilj nam je da saslušamo sve Vaše probleme, prijedloge i sugestije kako bismo napravili jedan operativan i praktičan plan za prevazilaženje prepreka u poslovanju i razvoju svakog sektora.

Takođe na diskusiji će biti prezentovane mogućnosti pristupa svim vidovima finansijske i nefinansijske podrške na međunarodnom, republičkom i lokalnom nivou koje su na raspolaganju privrednicima. 

Ovo će biti prilika  da se upoznate sa dosadašnjim iskustvima preduzetnika koji su koristili sredstva podrške Gradske razvojne agencije i ostalih donatora.

Panel će voditi direktor Gradske razvojne agencije Dejan Kusturić i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i kandidat za gradonačelnika Banje Luke Igor Radojičić.

Nakon panel diskusije biće upriličen koktel, gdje će se i kroz neformalno druženje razmijeniti iskustva.

S poštovanjem,

Direktor

Dejan Kusturić

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog