Zanimljivosti

Kandidat za predsjednika SAD nije mogao da se sjeti imena nijednog stranog lidera (VIDEO)

Na pitanje voditelja da imenuje bilo kog stranog lidera kojeg poštuje, kandidat Libertarijanske partije za predsjednika SAD, Geri Džonson, nije uopšte mogao da se sjeti imena nijednog najvišeg stranog zvaničnika.

Vidno uzbuđen poslije pitanja Krisa Metjusa, voditelja emisije Hardbol na Em-Es-En-Bi-Siju, Džonson je sjedio u stolici pravdajući se da mu je mozak stao.

Džonson je poslije pola minuta stalnog Metjusovog pritiska na kraju rekao: „Bivši meksički predsjednik“, čijeg imena takođe nije mogao da se sjeti.

Kandidat Libertarijanske stranke pravdao se riječima da mu se opet desio „Alep trenutak“, aludirajući na veliki gaf koji je napravio takođe gostujući istoj televiziji u emisiji Dobro jutro, Džo.

Tada ga je jedan od političkih analitičara emisije, Majk Barnikl, pitao kako bi riješio problem Alepa ukoliko bi postao predsjednik, na šta je Džonson potpuno začuđen pitao: „A šta je to Alep“.

Tek kada mu je Barnikl objasnio da je taj grad „epicentar“ sirijske krize, Džonson je počeo da iznosi svoj uopšteni stav o Siriji, i dalje djelujući da prvi put čuje za taj grad.

Geri Džonson je prijie posljednja dva gafa, prema brojnim istraživanjima javnog mnjenja, pretendovao da ostvari najbolji rezultat od svih kandidata koji su se ikada kandidovali na predsjednikčkim izborima, a nisu bili iz Demokratske ili Republikanske stranke.

Izvor: RTS
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog