Vijesti

Hilari i Tramp podijelili Srbe i Bošnjake u BiH

Ispred sarajevske Katedrale danas je održan skup podrške za Hilari Klinton, a u sklopu njene kampanje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Organizatori kampanje "Sarajevo glasa za Hilari Klinton" poručili su da "svi zajedno svojim simboličnim potpisom šaljemo poruku ljubavi i poruku prijateljstva u svet".

Od početka skupljanja potpisa pored štanda "Sarajevo glasa za Hilari Klinton" zaustavilo se stotinjak građana Sarajeva.

Štandom su posebno oduševljeni turisti, a svoj potpis dali su i građani čija deca žive i rade u Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi Klix.ba.

Nakon potpisa podrške za kandidatkinju za predsednika SAD iz reda Demokratske partije, građani su na poklon dobili po jednu majicu sa likom nekadašnje Prve dame i državne sekretarke Sjedinjenih Američkih Država.

"Setimo se kada je ne tako daleke 1996. godine Hilari zajedno sa svojom ćerkom Čelsi i još nekoliko javnih osoba organizovala posetu dobre volje BiH. Hilari je u BiH dolazila kao senatorka, kao državna sekretarka SAD, kao građanka i kao prva dama SAD, a upravo je naša zemlja bila prva stanica njenim zvaničnim posetama Balkanu", navode između ostalog organizatori skupa.

Sličan skup, ali ovoga puta u Istočnom Sarajevu, biće organizovan za republikanskog kandidata Donalda Trampa. Podrška je najavljena za nedelju u 18 sati na prostoru parka Gavrilo Princip.

Izvor: Blic.rs/Klix.ba
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog