Vijesti

Vlada Srpske o dopunama zakona o zdravstvenom osiguranju

Vlada Republike Srpske razmatraće danas u Banjaluci Prijedlog zakona o dopunama Zakona o zdravstvenom osiguranju, kao i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti vazduha.

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o mogućoj saradnji sa Kinom u programima za unapređenje i razvoj zdravstvenog /bolničkog/ sistema u Srpskoj, te prijedlog sporazuma o saradnji između Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite i Kineske međunarodne korporacije Sinefarm.

Vlada bi danas trebalo da razmatra i informaciju o stanju na tržištu hartija od vrijednosti, radu i poslovanju Komisije za hartije od vrijednosti Republike Srpske za prvo polugodište ove godine, te izvještaj o stanju u bankarskom sistemu Srpske za period 1. januar-30. jun ove godine.

Ministri bi trebalo da razmatraju i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Dugoročni plan izmirenja obaveza Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Na dnevnom redu biće i informacija o stanju u Vazduhoplovnom zavodu "Orao" u Bijeljini, kao i informacija o inicijativi za izradu Regionalnog hidro master plana za Balkan.

Sjednica Vlade Republike Srpske počinje u 10.00 časova, poslije čega je predviđeno saopštenje, najavljeno je iz Generalnog sekretarijata Vlade Srpske.

Izvor: Srna
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog