Vijesti

Pandurevićeva za Frontal: I kada se najbolje radi, treba da se vidi šta se može poboljšati!

Potpredsjednik Srpske demokratske stranke i poslanik u PD PS BiH Aleksandra Pandurević, izjavila je za Frontal kako nije tačan stav koji su pojedini mediji u RS prenijeli da će ona tražiti smjenu SDS-ovih ministara u Savjetu ministara BiH.

"Apsolutno netačno. Stav Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu, a ne neki moj lični stav kako su to pojedini mediji predstavili, i ono što smo rekli jeste da je potrebno uraditi analizu rada svih naših imenovanih funkcionera, od direktora i zamjenika direktora, preko savjetnika, pa sve do Savjeta ministara", izjavila je Pandurevićeva.

Ona je istakla kako očekuje da će tekuća godina biti puna izazova u svakom mogućem smislu, pa je potrebno da izvršna vlast besprijekorno funkcioniše. 

"Smatramo da će 2017. godina biti jako teška godina, i u političkom i u ekonomskom smislu, da je potrebno da izvršna vlast radi maksimalnim kapacitetom i da sve propuste treba popraviti na vrijeme. Ne vidim zbog čega se pravi toliki spektakl. Valjda treba da bude normalan demokratski standard da nakon određenog perioda uradite analizu rada i rezultata, da vidite šta je urađeno i za dobro RS i svih građana ove zemlje, ali i za stranku", rekla je Pandurevićeva i dodala da je potrebno obuhvatiti i segment unutarstranačke reorganizacije jer čak i kada se najbolje radi, treba da se vidi šta se može poboljšati. To je dio normalne stranačke dinamike jeste i analiza politika i kadrovskih rješenja.

Autor: Stefan Blagić
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog