Vijesti

“Elektro Vukojević”: Od prevare se ne živi, već od vlastitog rada

Prije godinu dana električar Milorad Vukojević odlučio je da pokrene vlastiti posao i u Banjaluci otvori trgovinu “Elektro Vukojević”, koja se bavi prodajom, ugradnjom i servisom elektro-materijala i rezervnih djelova.

U susret prvom rođendanu, ovaj rođeni Dobojlija, nastanjen u gradu na Vrbasu, kaže da od male, ali izuzetno uspješne radnje, može živjeti i da je već  stekao povjerenje brojnih mušterija.

- Na otvaranje trgovine odlučio sam se, jer smatram da je u današnje vrijeme jako teško naći pouzdanog i kvalitetnog majstora, a istovremeno i povoljnog. Tako sam 10. maja otvorio radnju i za relativno kratak period dobio solidan broj mušterija. Moj moto je – radi pošteno, što mušterije vjerovatno vide, pa iz tog razloga svoju robu prodajem na teritoriji cijele BiH – priča Vukojević.

Kaže da na svu robu i izvedene radove daje granaciju, kao i fiskalne račune i da je na to ponosan.

- Ovo je posao u kojem se ne može zaraditi na brzinu. Mnogi su to željeli, ali su brzo pali. Moj najveći uspjeh je zadovoljna mušterija i pohvala za obavljen posao. Sarađujem sa mnogim zajednicama etažnih vlasnika, upravo zato što za svaki posao izdajem račun. Pored njih tu su klijenti iz cijele BiH, ali i komšije iz okolnih zgrada koji su najveća potvrda povjerenja u ono čime se bavim - priča Milorad.

U njegovoj radnji, koja je smještena u banjalučkoj Ulici Slobodana Kusturića, broj 18., mogu se pronaći sve vrste elektro-materijala, rasvjete, video-nadzora, klima uređaja, konvektora za grijanje, senzora, interfona, led rasvejate i mnoga druga elektro oprema.


- Na svu robu dajemo garanciju, a tu smo i za montažu proizvoda. Često govorim kupcima kako smo u prethodnih godinu dana prodali nekoliko hiljada led sijalica, koje imaju dvije godine garancije, ali da do sada nismo imali ni jednu reklamaciju na te proizvode – zaključuje električar, čiji primjer treba biti putokaz mnogim zanatlijama.

Vukojevića možete kontaktirati na broj telefona: 065/614-046

http://elektrovukojevic.com/

 

Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog