Vijesti

Pročitajte šta i do kada radi za 1. maj

Sutra, na Međunarodni praznik rada, neće raditi preduzeća koja obavljaju uslužnu i zanatsku djelatnost, a pored javnih službi, mogu da rade pekare, mesnice i ribarnice u vremenu od sedam do 12 časova, potvrdili su u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Tokom prvomajskog praznika svih 24 časa na usluzi građanima biće dragstori kao i trgovine na autobuskim i željezničkim stanicama te benzinskim pumpama.

- Ugostiteljski objekti izvan stambeno-poslovnih objekata 1. i 2. maja radiće od sedam do 23 časa. Trgovine kao i preduzeća za uslužnu i zanatsku djelatnost moći će 2. maja da rade od osam do 16 časova - rekli su u Gradskoj upravi.

Timovi porodične medicine Doma zdravlja i specijalističke pedijatrijske ambulante u Poliklinici i Platonovoj ulici dežuraće tokom praznika u dvije smjene od  sedam do 20 časova.

- U okviru Službe hitne medicinske pomoći radiće i stomatolog i Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku - rekli su u Domu zdravlja.

Dežurna je apoteka "1. maj", a gradske apoteke 2. maja radiće od osam do 16 časova.

Na Međunarodni praznik rada građani će moći kupiti  svježe voće i povrće na Tržnici" od sedam do 15 časova, a 2. maja do 17 časova.

Građani će imati na raspolaganju javni gradski prevoz, a autobusi će saobraćati po prazničnom režimu, odnosno po rasporedu vožnje koji je na snazi svakog vikenda.

Izvor: Glas Srpske

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog