Sport

Igrači ne žele trenera, a on neće da ode!

Trener Istre iz Pule Mario Tot u utorak je bio na konferenciji za novinare uoči prvenstvenog duela sa zagrebačkim Dinamom i govorio o toj utakmici. Istog dana u popodnevnim časovima saznao je neprijatnu vijest, odnosno dobio papir koji su potpisala 22 fudbalera, sa izjavom: "Ne želimo te više za trenera".

Igračima je, prenose hrvatski mediji, zasmetalo to što je uprava počela da se miješa u sastavljanje tima, a trener je počeo da gura mlađe igrače. Najstariji u ekipi Vanja Iveš se pobunio, pa je suspendovan i nije ga bilo na spisku putnika za meč u Zagrebu.

Potom je uslijedilo pismo svih igrača koji su podržali Iveša i pobunili se protiv trenera. Ekipa je, navodno, otišla put Zagreba bez trenera, a on je krenuo solo za njom.  

"Razgovaraću sa ekipom da vidim u čemu je stvar. Šire se kojekakve bombastične vijesti koje nemaju veze sa istinom. Što se mene tiče, ja ću voditi tim protiv Dinama", rekao je Tot za "Sportske novosti".

Za Tota u Hrvatskoj kruže glasine da je "čovjek Zdravka Mamića", prvog čovjeka Dinama, i da je zapravo htio da odstrani iz ekipe sve igrače koji bi mogli da "zapnu" protiv zagrebačkog kluba. Navodno su iz tima udaljeni svi koji su nekada igrali u Rijeci ili su i dalje igrači Rijeke na pozajmici u Puli.

Rijeka i Dinamo se, podsjećamo, bore za titulu prvaka Hrvatske.

Izvor: Mondo.ba

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog