Zanimljivosti

LADA TRANSFORMERS: Otac i sin napravili naoružanog robota u prirodnoj veličini (VIDEO)

Riješivši da napravi transformersa u prirodnoj veličini, poziva u pomoć svog sina, kako bi "staroj lajki" podarili novi život

Otac i sin, inspirisani Transformers filmskim serijalom, pretvorili su staru rusku ladu u pravog transformersa sa potpuno funkcionalnim automatskim oružjem.

Genadi Kočerga i njegov sin Sergej, proveli su skoro šest mjeseci prepravljajući staru Ladu 110 u svoju verziju lika iz popularne franšize. Ideja se rodila kada je pronalazač nabavio Transformers autić tokom putovanja u Singapur. Riješivši da napravi vozilo u prirodnoj veličini, poziva u pomoć svog sina kako bi “staroj lajki” podarili novi život.

“Izgleda kao automobil svjetske klase, a može i da puca dok se kreće, izvodi iste trikove koji su prikazani u filmu i u stripovima”, rekao je Genadi.

Automobil je već obišao veliki broj gradova, a Genadi planira da projekat razvijaju dalje: “Sljedeće godine planiramo da, na osnovu istog koncepta, napravimo još dva automobila. Već imamo dosta zanimljivih ideja”, dodao je.

Da podsjetimo, lada, iako na lošem glasu zbog nedostatka detalja, najprodavaniji je automobil u Rusiji i čini jednu petinu svih prodatih automobila.

Pogledajte video:

 

 

 

 Izvor: Telegraf

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog