Vijesti

Sabotaža u Univerzitetsko - kliničkom centru Republike Srpske?

Policija istražuje opasnu sabotažu na cijevi za kisik koja odžava život pacijenata u Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske.

Kako piše "Euroblic" incident koji se dogodio prije nekoliko dana potvrdila je Mirna Miljanović portparol MUP RS koja je rekla da policija provodi istragu, ali nije mogla da saopšti više detalja.

Izvor “EuroBlica“ iz MUP - a RS tvrdi da se u početku nije sumnjalo da se radi o opasnoj sabotaži koja je mogla imati teške posljedice po živote ljudi, ili po život određene osobe koja je eventualno bila na meti nepoznatih napadača. Kako se navodi, obezbjeđenje Univerzitetsko- kliničkog centra Republike Srpske prijavilo je Policijskoj upravi Banjaluka da je početkom maja došlo do oštećenja na jednoj cijevi, te da se radi o manjoj materijalnoj šteti.

Policija je nakon zaprimljene prijave odmah upućena u UKC i nakon kraćeg vremena otkrili su da se ne radi o običnoj cijevi, već o sistemu koji je neophodan za održavanje života. Naime, utvrđeno je da je neko namjerno presjekao cijev koja dovodi kisik pacijentima.



Izvor: EuroBlic
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog